Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Gamen en bewegen, multiBALL live op TV bij What Now in Nieuw Zeeland!

Na Europa en Amerika is de multiBALL ook de vinden in Nieuw Zeeland! Het is een groot succes bij het kinderprogramma ‘What Now’. What Now is een programma voor kinderen dat te vergelijken is met de Nederlandse ZappSport. Daar wordt de multiBALL de komende maand gebruikt als hoofd activiteit voor de show. Elke aflevering nemen kinderen het tegen elkaar op in een Idol Rush match off. Het doel van het programma is om kinderen meer te laten bewegen, gezonder te laten eten, en veel verschillende sporten te proberen. Ze gaan elke week naar een andere school waar het programma live opgenomen wordt. 

Gamen en bewegen is een hot topic op het moment. Er komen steeds meer ontwikkelingen en producten op de markt. Door games te spelen en te sporten op de multiBALL worden kinderen getriggerd om meer te bewegen. Je kan op de multiBALL al veel verschillende spellen en trainingsvormen doen. Of je voor de lol speelt, of je topografie en rekenen wil oefenen, alles is mogelijk. Kijk hier de video van What Now:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *