Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Beweging registratie, trainen op een nog leukere manier

Het is sinds kort ook mogelijk om met bewegingsregistratie te werken op de multiBALL. Dit is na het succes van de feature op de interactiveSQUASH banen. De nieuwe movement games zijn een leuke toevoeging voor wat extra fysieke training. Het is ook een unieke kans om je hand-oog coördinatie te trainen net als bij het gamen, maar nu met bewegen natuurlijk. Er zijn momenteel games voor de volgende sporten: basketbal, hockey, handbal, tennis, en voetbal. Natuurlijk kan je elk spel doen en hoef je geen specifieke sport te spelen om plezier te hebben op de muur.

Een van de nieuwe games is GamePlay React, waarbij je 1 minuut de tijd krijgt om zoveel mogelijk punten te scoren. Deze game is beschikbaar voor basketbal, hockey, voetbal en tennis.

Activeer je shot

De eerste stap is om naar de cirkel te bewegen om zo je target te laten verschijnen. Het pijltje laat jouw huidige positie zien. Ren zo snel mogelijk naar de cirkel en raak je target dat verschijnt. Hoe sneller je bent hoe meer kans je hebt op een hogere score. 

Raak je target

Zodra je in de cirkel op de grond bent gekomen zie je dit target verschijnen, Je krijgt 3 punten voor de bullseye, 2 punten voor de grijze ring en 1 punt voor de buitenste ring. Het doel is om zoveel mogelijk punten te halen in 1 minuut. 

Wat we merken is dat het uitdagender maar ook leuker wordt om de targets te raken omdat  je op twee dingen tegelijk moet focussen. Bij ghosting is er ook een nieuw level waarbij je naar de juiste kleur moet gaan, en waarbij de kleur niet perse het woord is wat er staat. Zo kan er bijvoorbeeld komen te staan: ‘find the target coloured not black’ in het zwart, waarbij je extra na moet denken voor je naar het target gaat. Via deze games wordt de drempel om te bewegen lager omdat je niet meer bezig bent met ‘oh ik moet bewegen’ maar met ‘ik wil een high score halen’ of ‘ik wil dit zo goed mogelijk doen’. Hiermee hopen we dat er meer mensen en kinderen gaan bewegen en zo samen bij te dragen aan een gezondere levensstijl! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *