Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

De samenwerking met de KNLTB & SBN is begonnen!

Sinds twee maanden wordt de multiball ingezet door de KNLTB en de SBN op verschillende grote sportevenementen. Dit is een onderdeel om voor beide sporten meer interactie met de jeugd te creëren en meer mensen deze fantastische sporten te laten spelen. Het eerste evenement waar de muur aanwezig was, was bij het NK Jeugd Squash in Almere, daarna was de muur te bewonderen bij de Billie Jean Cup waar twee tickets voor Roland Garros gewonnen konden worden door de pro’s te verslaan.

Arantxa Rus en Arianne Hartono hadden hiervoor een highscore gezet op monstermatch. Eind April was de muur aanwezig bij het EK landenteams Squash in het klokgebouw in Eindhoven. Ook hier trok de muur veel fanatiekelingen die graag een balletje wilden slaan tussen de wedstrijden door, en een mooie bronze medaille voor de Nederlandse dames ploeg. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *