Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Wie zijn wij?

MARC VELDKAMP

Ik ben Marc Veldkamp 
al bijna 40 jaar een grote liefhebber van squash in al zijn facetten: spelen, coachen, organiseren en besturen. 

Ik ben na mijn studie econometrie bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam bij Heineken in de IT, logistiek en kennismanagement gaan werken. Tijdens mijn studie was ik ook begonnen met squash, en dit heeft mij nooit losgelaten. Na 22 jaar bij Heineken besloot ik een andere richting te kiezen en mijn passie voor sport volledig te volgen. Ik ben 8 jaar werkzaam geweest bij Squash Bond Nederland als onder andere technisch directeur en directeur sport. Ik heb 2 jaar geleden besloten om mijn eigen weg te gaan en mijn bedrijf Court Performance opgericht, gefocust op squash innovatie, coach mogelijkheden, en mensen het plezier van het sporten te laten ervaren. 

GET STARTED NOW

Court Performance staat voor ´╗┐presteren, innoveren, en plezier

Met mijn passie hoop ik bij te dragen om squash te laten groeien als sport. Om mensen over die streep te trekken om wel de baan op te stappen, en misschien net zoals ik van dit enorm leuke spel gaan houden. Court Performance is de exclusieve vertegenwoordiger van interactiveSQUASH, MultiBALL, ASB glass floors & ASB Squash in de BeNeLux. Wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

LEARN MORE
SANNE VELDKAMP

Ik ben Sanne Veldkamp 
ik squash professioneel op de PSA world-tour en studeer international sports management & business

Sport zat er bij mij van jongs afaan al in. Actieve vakanties met mijn ouders (Marc) en hockey, tennis, turnen met vriendinnen. Op mijn 12e ben ik dan echt begonnen met squash, en die passie is uitgegroeid tot een doel om bij de beste van de wereld te horen. Naast het squashen vind ik studeren ook heel belangrijk, ik ben nu bezig met afstuderen van mijn HBO studie international sports management & business. Met mijn passie voor squash, business en sport kan ik al mijn energie en creativiteit kwijt bij Court Performance. Ik vind het super om naar manieren te zoeken om mensen een kijkje te geven in de ervaring van het spelen op de interactiveSQUASH baan of de MultiBALL, hoeveel plezier het mensen geeft en hoe leuk ik het zelf ook vind. Dat het voor iedereen is, jong en oud, profspeler of amateur, en dat bewegen niet stom hoeft te zijn!

GET STARTED NOW