Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

interactiveSQUASH

interactiveSQUASH

De eerste echte Integratie tussen Gamen en Sporten!

De voormuur is veranderd in een groot touchscreen waarop je spelletjes kunt spelen en je racket skills kan testen door de diverse target trainingen die er zijn. 

Wist je dat…?

De Duitse nummer 1 en nummer 5 van de wereld, Simon Rosner enorm fan is van de interactiveSQUASH baan? Hij traint er zelf op bij zijn club in Paderborn, en hij vindt de ‘instant feedback’ die het systeem geeft van enorme waarde aan zijn training om zo een stukje extra toe te voegen aan zijn trainingskwaliteit. 

Kinderen niet van de baan af te slaan zijn?

Alhoewel interactiveSQUASH voor alle leeftijden een super activieti is, blijft het ook bij de jeugd niet onopgemerkt. De baan is ideaal geschikt voor gymlessen, verjaardagsfeestjes, team-uitjes, bedrijfs sport, soccersquash… noem het maar op! 

VIDEO

Wat is er mogelijk op de interactiveSQUASH baan?

Naast de games en de trainingsmodules zijn de mogelijkheden zijn bijna oneindig! Daarom hebben we het even handig op een rijtje gezet: 

Streaming van wedstrijden 

Je door de 4 cameras die geinstalleerd zijn de wedstrijden live kan streamen? Dit is ideaal voor toernooien en competitie wedstrijden! 

Sponsor logo’s op de voormuur 

Je de mogelijkheid hebt om sponsor logo’s te projecteren op de voormuur? Dit is makkelijk te veranderen in het gebruikersmenu, waardoor je niet meer aan een sticker/tinplaat vast zit. 

Presentaties 

Je kan het systeem verbinden aan je laptop en op die manier een geweldige presentatie geven. Handig voor bedrijven en conferences. 

Kijk samen naar wedstrijden

Naast presentaties kan je ook de club uitnodigen om naar SQUASHTV wedstrijden te kijken! Natuurlijk kan dit met elke sport, en heb je een mooie ruimte om samen te genieten.