Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

De Multiball op TV in Italië!

Afgelopen week was Markos Kern (Eigenaar Lymbic.Io moederbedrijf van de Multiball te gast bij de Italiaanse tv show Tu Si Que Vales waarbij mensen hun talent kunnen laten zien. De jury reageerde heel enthousiast en doet later ook mee met de spelletjes. Op het laatst was er nog een leuke plottwist waarbij Ocean met de hoofden van de juryleden was in plaats van de vissen die je normaal ziet. Door de Multiball te laten zien in zo’n bekend tv programma kunnen we de boodschap van een gezonde levensstijl goed overbrengen. Gamen hoeft niet tegen te werken, door het te omarmen en te combineren met sport wordt bewegen alleen maar leuker!

Klik op de link hier onder voor de aflevering! (Wel in het italiaans)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *