Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Fitness op de Multiball!

Wat is er leuker dan gamen en bewegen combineren en tegelijkertijd fit te worden? Je kan makkelijk twee vliegen in één klap staan met de multiBall! De verschillende games en trainingsmodules zijn uitstekend te verwerken in een leuke high-tech fitness training! Het is bijvoorbeeld goed te combineren met voetenwerk training voor ooa voetbal, tennis, squash, hockey en handbal. Het is ook een leuke alternatieve toevoeging voor circuit lessen bij de fitness. Door het spelende element er in te brengen wordt vaak de drempel lager om mee te doen en om langer door te gaan. Veel mensen die voor het eerst de muur gebruiken zeggen ook dat ze een echte workout hebben zonder dat ze door hebben aan het sporten te zijn. Zeker in deze tijd nu de jeugd minder fit is, en de lastige periode met corona is het belangrijk dat we veel blijven bewegen om zo gezond en vitaal te blijven! 

In de video is ook te zien hoe de agility ladder gebruikt wordt en de verschillende games om het uitdagend te maken. In feite is alles mogelijk met een beetje creativiteit! Een van de favoriete oefeningen is block squash, waarbij je met meerdere mensen verschillende oefeningen af gaat achter elkaar en je zo ver probeert te komen tijdens de 40 seconden waarna je 20 seconden rust hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *