Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

multiBALL in het bejaardentehuis!

multiball met ouderen

In Nederland is House of Esports bezig met hun concept de GameSeniors om zo gamen en bewegen aan te bieden aan ouderen in Rotterdam. De favoriete games zijn tic tac toe en memory. Het helpt de ouderen om makkelijker te bewegen en het is een leuke bezigheid wat afleid van enige fysieke ongemakken. Ook in de Verenigde Staten is er een multiball geplaatst in een verzorgingstehuis. De oudste fanatiekeling is maar liefst 93 jaar! Ook daar zien we dat de combinatie van de games en het bewegen het bewegen makkelijker maakt, en ze zo motiveert om actief te blijven. Bewoners kunnen de games natuurlijk ook doen met hun kinderen en kleinkinderen. Er zijn nog veel mogelijkheden qua het ontwikkelen van verschillende spelletjes om zo bijvoorbeeld het geheugen te trainen voor mensen met dementie. De eerste stappen zijn in ieder geval al gezet om ouderen makkelijker en leuker te laten bewegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *