Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Interactief Tennis op de multiBALL, combineer gamen en bewegen

Tennis is uitstekend te doen op de multiBALL, er zijn veel installaties wereldwijd en het aantal tennis games groeit. Ook tijdens het ATP (Association of Tennis Professionals) toernooi, de BMW Open in Duitsland trok de multiBALL de aandacht. Er kan helaas nog steeds geen publiek aanwezig zijn, en dit was toch een leuke manier om klantcontact te maken met de spelers en staf op het toernooi. Hier is een leuke video van Duitse prof spelers Dennis Brown and Peter Gojowczyck.

Patrick Kuehnen, captain van het Duitse Davis-Cup team is ook een fan van de multiBALL. Hij werkt samen met Fun With Balls in Duitsland om kinderen enthousiast te maken en ze op een interactieve manier hun tennis skills te laten verbeteren. Zie hier een korte video van Patrick op de multiBALL

Je kan zien dat de spelers cognitief getriggerd worden door de spelletjes, waardoor ze nog meer verbindingen in hun hersenen maken. Dat er markt is voor de multiBALL in het tennis zie je ook door de aankoop van het systeem door een retail bedrijf in Amerika. Dankzij de multiBALL kunnen ze hun klanten een leuke ervaring geven terwijl ze voor tennisartikelen aan het winkelen zijn. Door de multiBALL kunnen de klanten tennisrackets en andere producten uit proberen terwijl ze leuke tennis games spelen. Dit is natuurlijk een geweldige brand activatie. Het zorgt ervoor dat de mensen naar de winkel gaan, en niet alleen online blijven winkelen. 

In Nederland is tenniscentrum Koster koploper op het gebied van gamification en sportstech. Zij hebben als eerste tenniscentrum een multiBALL aangeschaft, en zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die het biedt. Helaas hebben ze er door de corona omstandigheden nog niet optimaal gebruik van kunnen maken, maar toen het weer even open was is de jeugd van Roda JC vaak komen trainen om hun voetbal skills te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *