Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Roda JC jeugd traint op de multiball

Roda JC jeugd traint op de multiballl!

Sinds kort traint de jeugd O10 en O11 van Roda JC op de multiBALL in Kerkrade. Ze willen de muur gebruiken om zo de spelers op zowel motorisch en cognitief vlak extra te prikkelen. Daarnaast schreven ze op hun facebookpagina dat het ontzettend leuk is om te doen, en een mooie aanvulling op hun trainingsprogramma van de voetbal academie. 

Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden voor voetbal op de muur. Het populairste spel is goal, waarbij er een virtuele keeper heen en weer beweegt en je de bal in het juiste vlak moet schieten voor een punt. Dit kun je uit stand doen, maar ook met een voorzet erbij wat het gelijk een stuk moeilijker maakt. Ook is er target practice wat uitstekend is voor snel zien waar je moet mikken en dat gelijk ook doen. Met Math Mission kunnen de spelers hun rekenvaardigheid verbeteren en aan hun voetbalskills werken, en elk spel met een bal is natuurlijk goed te spelen op de muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *