Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Beste distributeur van interactiveSQUASH en multiBALL wereldwijd!

In oktober was er een partner meeting van Fun With Balls, het Duitse bedrijf achter interactiveSQUASH en multiBALL. Het bedrijf is in 2017 begonnen met interactiveSQUASH, en Court Performance was de eerste distributeur buiten Duitsland. Wij zijn enorm fan van het product en geloven in de kansen die het te bieden heeft. Wereldwijd zijn er nu 30 interactiveSQUASH banen waarvan 7 in Nederland! Er zijn ook 100 multiBALL installaties waarvan er 15 in Nederland zijn. Mede door dit succes en met name de inzet en passie van Marc is hij uitgeroepen tot ‘Baller of the year’ en daarmee de beste verkoper van het Fun With Balls team! Dit is een super prestatie waar we erg trots op zijn. 

Baller of the year

interactiveSQUASH brengt voor recreanten meer plezier op de baan, de succesbeleving is er eerder en vaker, rallies duren langer. De multiBALL integreert gamen en bewegen voor jong en oud, waardoor bewegen leuker wordt en je langer bezig blijf zonder dat je het in de gaten hebt. Ideale tool om in te zetten voor een gezonde levensstijl.

— Marc Veldkamp

In Nederland kun je interactiveSQUASH spelen op 6 locaties in Alphen a/d Rijn, Schiedam, Rotterdam (2), Tilburg, Doetinchem. Je kan de multiBALL per uur huren bij H20 Esports in Purmerend en tenniscentrum Koster in Kerkrade. De andere multiBALLS zijn voor evenementen, scholen, vakantieparken, bedrijfs sport en privé-gebruik. Onder andere voor het GameGym concept van House of Esports die met succes de summer of esports had georganiseerd dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *