Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Verantwoord sporten en gamen op de multiBALL

Het kan soms lastig zijn om gemotiveerd te blijven om te gaan sporten. Op de multiBALL kan je heel veel leuke spelletjes spelen, met 1.5 meter afstand! Sommige games zijn al geprogrammeerd om op twee kanten van de muur te spelen, zoals idol rush, darts, en math mission. Maar de andere games kunnen natuurlijk ook gespeeld worden met afstand. Neem een kijkje in de video naar welke spelletjes je oa kan spelen. 

Het sporten op de multiBALL blijkt erg motiverend te werken om langer te blijven spelen, en jezelf continu te verbeteren. Het is ook uitermate geschikt om je racket en target skills te verbeteren. Tijdens de lockdown in maart is de multiBALL gebruikt door verschillende topsporters (squash en tennis) om zo hun skills te onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *