Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Opening van het H20 Esports complex in Purmerend!

Het is zo ver,

na lang wachten was er dan eindelijk de officiële opening van het H20 Esports complex in Purmerend. Dit is het grootste esports complex van Europa, met maar liefst twee multiBALL installaties. De opening werd verricht door de voorzitter van NOC*NSF Anneke van Zanen, en voormalig esporter Koen Schobbers. Daarnaast kwam er nog koninklijk bezoek van Prins Constantijn van Oranje bij de online uitzending voor de kijkers thuis. Zoals verwacht is het esports event zowel online, als offline verlopen en geheel corona proof. Ook van de multiBALL werd met plezier gebruik gemaakt, een goede oplossing om fit te blijven en aan je games skills te blijven werken. De multiBALL zal vooral gebruikt worden voor kinderpartijtjes, team- en bedrijfsuitjes, en voor handbal trainingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *