Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

GameGymWall – Sports Edition

GameGymWall – Sports Edition

Wist je dat je op de GameGymWall naast tennis en squash ook kan golfen en hockeyen? Dit is ideaal voor target practice en precisie. Op dit moment staat de muur bij ons in de opslag, waardoor we veel spellen uit kunnen testen. Met hockey kan je ideaal strafcorners oefenen met de push, en door de perfecte registratie van de muur kan je zien naar welke kant je uitzwaai afwijkt. Bij golf geldt dit ook, je kan precies zien waar je de bal raakt, en met een gecontroleerde slag je tegenstander proberen te verslaan met bijvoorbeeld een potje darts! Hou onze sociale media on de gaten voor meer updates wat betreft deze sporten.

Promo video

#iGameLEDMatch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *