Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Samen sterker en fitter uit corona

In deze rare en heftige tijd willen wij van Court Performance iedereen het beste wensen. We hopen dat jullie allemaal gezond zijn, en toch nog een beetje aan sporten toe komen! Wat we zelf merken is dat klusjes waar je eerst helemaal geen tijd voor hebt nu wel aan bod komen, denk hierbij aan werken in de tuin, opruimen, het vernieuwen van de website, meer tijd om thuis te sporten doordat er geen reistijd is!

Het zet ook veel dingen in perspectief, wat er echt belangrijk is in het leven. Wij kunnen in iedergeval niet wachten om weer lekker te sporten, en dat iedereen weer plezier kan hebben op de interactiveSQUASH banen en de multiBALL! Maar tot die tijd #staysafe & #stayhome

Groetjes, het Court Performance team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *