Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Summer of Esports

Summer of Esports blog

We kunnen wel zeggen dat het afgelopen half jaar een uitdaging is geweest voor iedereen. Veel evenementen waren gecanceld, we mochten niet meer naar ons werk of naar de sport club, en het is helaas nog niet voorbij. Daarom kijken we even terug op de ontwikkelingen die er zijn geweest met de interactiveSQUASH en de multiBALL! 

De hele zomer door heeft House of Esports met de Summer of Esports in Rotterdam en Den Haag activiteiten gehouden op de GameGymWall. Super veel enthousiaste kinderen en ouders die niet van de muur af te slaan waren. House of Esports heeft zelf een mobiele muur en zal die blijven gebruiken bij het ontwikkelen van hun GameGym, een lesmethode waarbij videogames naar de gymzaal worden vertaald om zo in de belevingswereld van de kinderen te zitten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *