Aarlanderveen, NL
+31680187993
marc@courtperformance.com

Blijf fit met interactiveSQUASH tijdens corona!

Ondanks de nieuwe lockdown maatregelen mogen we gelukkig blijven squashen, al is het wel met 1.5 meter afstand. De interactiveSQUASH baan is dus de ideale manier om toch beweging te krijgen en op een leuke manier te blijven trainen. Je kan met of zonder racket de baan op, trainen, of leuke spelletjes spelen. Sommige games hebben al standaard de baan in twee vakken ingedeeld, bij de andere spelletjes kan je makkelijk afstand houden door dat ieder aan zijn eigen kant blijft staan. Hier een paar trainingsvormen en games die je kan doen op een rijtje:

Trainingsvormen

  • Area training – drop drive
  • Area training – boast drive
  • Area training – boast cross

Solo training

  • Area Focus
  • Drive
  • Figure 8

Games

  • Idol Rush
  • Darts (2 borden)
  • Math mission 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *